Προώθηση Ιστοσελίδων

Pixweb - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ο βασικότερος δείκτης για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας είναι επισκεψιμότητά της. Ειδικά όταν μιλάμε για eshop και γενικότερα επιχειρήσεις που επιθυμούν να διαθέσουν τα προιόντα τους ή τις υπηρεσίες τους διαδικτυακά, ένας επιπλέον στόχος αποτελεί το πόσο θα καταφέρουν να μετατρέψουν τους επισκέπτες σε πελάτες.

Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους διαδικτυακού μάρκετινγκ (digital marketing) και διαφήμισης καθώς και υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου για τις ψηφιακές σας καμπάνιες, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε καταρχήν το δικό σας κοινό και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε πελατολόγιο.

Οι κύριες μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι:

  • η βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization)
  • η διαχείριση και διαφήμιση μέσω δημιουργίας ή διαμόρφωσης εταιρικών σελίδων στα κυριότερα social media
  • και το email marketing.

Search Engine Optimization

Τι είναι το SEO;

O όρος SEO (Search Engine Optimization ή στα ελληνικά Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) είναι ουσιαστικά όλες οι διαδικασίες βελτιστοποίησης για μια ιστοσελίδα. Από το περιεχόμενο της μέχρι και στα τεχνικά της, όσο πιο βελτιστοποιημένη είναι μια ιστοσελίδα, τόσο πιο φιλική γίνεται και για τις μηχανές αναζήτησης.

Στόχος κάθε ιστοσελίδας είναι να καταταχτεί στις υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης έτσι ώστε να αυξηθεί με ποιοτικό τρόπο ο αριθμός των επισκεπτών της.

Pixweb - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Social Media Marketing

Pixweb - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου κάτω των 60 σύμφωνα με στατιστικές είναι συνδεμένη με κάποιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης με ποσοστό άνω των 67%.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram, το Youtube κ.α αποτελούν εκτός από ένα ψυχαγωγικό μέσο και ένα μέσω προώθησης και επαγγελματικής διαφήμισης.

Αναλαμβάνουμε για εσάς τη δημιουργία και την καθημερινή συντήρηση και ανανέωση του περιεχομένου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αναδείξετε την επιχείρηση σας ή τα προϊόντα σας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο

Analytics

Σχεδιάζουμε μαζί σας την διαφημιστική σας καμπάνια στην Google χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά εργαλεία  (Google Ads, keywords, Google MyBusiness).

Επιλέγουμε τα καταλληλότερα και αποδοτικότερα keywords (όροι αναζήτησης) κατόπιν ενδελεχούς έρευνας και τα προσαρμόζουμε αναλόγως .

Παρέχουμε ανά τακτά διαστήματα εκθέσεις αποδοτικότητας της διαφημιστικής σας καμπάνιας σε σχέση με τις πωλήσεις σας και προτείνουμε παρεμβάσεις και δράσεις όπου κρίνεται αναγκαίο.

Pixweb - Κατασκευή Ιστοσελίδων