Γιατί χρειάζεται μια επιχείρηση να έχει ιστοσελίδα (website) ;

Γιατί χρειάζεται μια επιχείρηση να έχει ιστοσελίδα (website) ;

Η κατασκευή ιστοσελίδας μιας επιχείρησης στη σημερινή εποχή  όπου το internet αποτελεί πλέον κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας, κρίνεται αναγκαία.  Μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους που μπορεί να οφείλεται η άρνηση σας να φτιάξετε μια ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας.  Προτάσεις όπως “δεν έχω αρκετό χρόνο να αφιερώσω”, ή “έχω ήδη ένα φυσικό κατάστημα, δεν χρειάζομαι και ηλεκτρονικό”, ή “είναι πολύ ακριβό” κ.τ.λ. ακούγονται συχνά.
Όπως έχει πει σοφά ο Bill Gates ” If your business is not on the internet, then your business will be out of business “.
 
Η πραγματικότητα είναι ότι μια επαγγελματικά σχεδιασμένα ιστοσελίδα μπορεί να είναι μια υπόθεση οικονομική και εύκολη.  Το πραγματικό πρόβλημα που μπορεί να σας κοστίσει χρόνο και χρήμα είναι η έλλειψη της.
 
Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους:
Το 81% των χρηστών  του internet παγκοσμίως  αναζητά στον ιστό πληροφορίες για το προϊόν ή την υπηρεσία που τον ενδιαφέρει πριν προχωρήσει στην αγορά του.  Οι πελάτες τη σημερινή εποχή εμπιστεύονται τις επιχειρήσεις που διαθέτουν ιστοσελίδα, και είναι επιφυλακτικοί με τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν.
 
Δε σας πείσαμε ακόμη ;  Συνεχίστε να διαβάζετε..
 
  • Έχοντας μια ιστοσελίδα προσελκύεται πελάτες στην επιχείρηση σας, το οποίο συνεπάγεται αύξηση στις πωλήσεις και κατά συνέπεια και του κέρδους σας. 
  • Η ιστοσελίδα σας είναι διαθέσιμη στους πιθανούς πελάτες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, κάτι το οποίο φυσικά δεν είναι δυνατόν να υφίσταται σε φυσικό κατάστημα.
  • Αποκτήστε αξιοπιστία σαν επιχείρηση απλά και μόνο επειδή έχετε ιστοσελίδα.  Στην εποχή μας ο καταναλωτής είναι ενημερωμένος και δύσπιστος.  Δεν εμπιστεύεται μια επιχείρηση που δεν έχει ιστοσελίδα, μάλιστα σύμφωνα με έρευνες το ποσοστό αυτό κυμαίνεται στο 56% των καταναλωτών.
  • Η πρώτη εντύπωση όπως όλοι γνωρίζουμε μετράει πολύ.  Έχοντας μια καλά σχεδιασμένη και δομημένη ιστοσελίδα, γίνεται πολύ εύκολο να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες της και πιθανούς πελάτες της επιχείρησης σας.
  • Έχοντας μια ιστοσελίδα επίσης γλιτώνετε χρόνο.  Τον χρόνο που έως τώρα δαπανούσατε σε τηλεφωνήματα, απαντήσεις σε e-mail, επικοινωνία με πελάτες κ.τ.λ. τον κερδίζετε.  Με την δημιουργία ιστοσελίδας γλιτώνετε το χρόνο που χρειάζεται να απαντήσετε σε πελάτες, να διευκρινίσετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.  Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο, που μπορείτε να αξιοποιήσετε διαφορετικά. 
  • Γλιτώνετε και χρήμα.  Δημιουργώντας μια ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί 24/7 μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας μιας και η παρουσία σας θα είναι διαρκώς ανοιχτή σε ένα τεράστιο κοινό ανά πάσα ώρα και στιγμή.  Δίνετε την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε υπαλλήλους και εξτρά έξοδα.  Δεν έχει σημασία που βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα γιατί πλέον οι πιθανοί και σταθεροί πελάτες σας μπορούν να το βρούνε εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας σας.
  • Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.  Με την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας σε λειτουργία και με όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις, μπορείτε χωρίς κόστος για εσάς να προσφέρετε στους πελάτες σας αναλυτικά περιγραφή των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, να τους ενημερώνετε για τυχόν εκπτώσεις-προσφορές, νέα προϊόντα κ.τ.λ.  Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρηση σας και τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους online και να παίρνουν άμεσα απαντήσεις.  Με την ιστοσελίδα μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των υποψήφιων πελατών σας και να τον ενθαρρύνετε στο να γίνει και πραγματικός πελάτης σας.
Στη Pixweb γνωρίζουμε τον τρόπο του σχεδιασμού, της οργάνωσης και της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να αυξήσετε την απόδοση της επένδυσης σας.
 
Αν θέλετε να βοηθήσετε την επιχείρηση σας να πάει ένα βήμα παραπάνω και να γίνει πετυχημένη και αποδοτική, ήρθε η ώρα!!!
 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας και ξεκινήστε δυναμικά τη νέα σας παρουσία στον υπέροχο κόσμο του διαδικτύου.